25/06/2020

SAVUNMA SUSTURULAMAZ

Avukatlık Yasasında yapılmak istenen değişikliklere ve Ankara’da yaşanan olaylara karşı tepkisini göstermek isteyen Sakarya Barosu ve meslektaşlarımız,demokratik anayasal haklarını kullanarak yürüyüş ve açıklama yapmak isteği için polis tarafından abluka altına alınmıştır.Osmaniye Barosu olarak Sakarya Baro’suna yapılan bu muameleyi kınıyor,Saekarya Barosu’nun ve tüm meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu bildiriyoruz.

OSMANİYE BARO BAŞKANLIĞI

savunmasusturulamaz