OSMANİYE BAROSU GENÇ AVUKATLAR MECLİSİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 2018

3. Osmaniye Barosu Genç Avukatlar Meclisi Olağan Genel Kurul Toplantisi 2018
14/11/2018

OSMANİYE BAROSU GENÇ AVUKATLAR MECLİSİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

1-) Osmaniye Barosu Genç Avukatlar Meclisi Yürütme Kurulu tarafından olağan genel kurul toplantısı yapma kararı alınmıştır. Bu karara istinaden;

A-) Genç Avukatlar Meclisi olağan genel kurul toplantısı ile Yürütme ve Denetleme Kurulu seçimlerinin 01/12/2018 günü Saat 10:00 ile 13:00 saatleri arasında Osmaniye Barosu Toplantı Salonunda yapılmasına,

B-) Birinci toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantının 08/12/2018 tarihinde aynı yer ve saatte yapılmasına karar verilmiştir.

2-) Osmaniye Barosu Genç Avukatlar Meclisi Yönergesinin 18. 27. ve 30. maddeleri uyarınca; Başkan, Yürütme Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeliğine aday olacakların, adaylıklarını en geç Genel Kurul toplantısının gerçekleştirileceği 01/12/2018 tarihine bir hafta kala mesai bitimine kadar yürütme kurulu tarafından oluşturulan ve aşağıda belirtilen Divana bildirmeleri gerekmektedir.

3-) Osmaniye Barosu Genç Avukatlar Meclisi Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısının Divanı Osmaniye Barosu Genç Avukatlar Meclisi Yönergesinin 14. Maddesi uyarınca yürütme kurulu tarafından; Av. Burak AKALIN, Av. Hale DEMİREL ve Av. Yusuf Aytekin KESKİN şeklinde oluşturulmuştur.

4-) Osmaniye Barosu Genç Avukatlar Meclisi Yönergesinin 13. Maddesi uyarınca Genel Kurul Çağrısı ve gündemi Osmaniye Barosu merkezinde 07/11/2018 tarihinden toplantı tarihine kadar Baro İlan Panoları ve Baro İnternet Sitesinde asılı kalmak üzere duyurulacak ve duyuru TEBLİGAT hükmünde olacaktır.

5-) Toplantı gündemi aşağıda bildirilmekle Osmaniye Barosu Genç Avukatlar Meclisi Yönergesinin m.3 uyarınca; Osmaniye Barosu’na kayıtlı avukatlardan, yemin ile birlikte avukatlık ruhsatını aldığı tarih itibariyle meslekte beşinci yılını tamamlamamış ve otuz beş yaşından genç olan her avukat genel kurul üyesidir ve oy kullanmakla yükümlüdür. Tüm genel kurul üyelerinin yer aldığı liste ayrıca yayınlanacak olup bu listede yer alan tüm genel kurul üyelerinin seçimli olağan genel kurul toplantısına ve seçimlere katılmaları önemle talep olunur.

Saygılarımla.

Av. Mert Su KILIÇ