MÜDAFİ KONULU SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3. Müdafi Konulu Seminerimiz Gerçekleştirildi
27/11/2021

MÜDAFİ KONULU SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Baromuz tarafından 27.11.2021 tarihinde Sat:10.00 da Meslek İçi Eğitimi Kapsamında Baromuz Hizmet Binası Prof.Dr.Av.Metin FEYZİOĞLU Konferans Salonunda, Afyon Kocatepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. iur. Serhat Sinan KOCAOĞLU LL.M (Brussels), LL.D. (Ankara) eğitmenliğinde "MÜDAFİ” konusunda Meslek İçi Eğitim Seminerimiz gerçekleştirilmiştir.

Seminer sonunda katkılarından dolayı Doç. Dr. iur. Serhat Sinan KOCAOĞLU'na Baro Başkan Yardımcımız Av.Ahmet Şefik AKIN tarafından plaket takdim edilmiştir.