MAĞDUR HİZMETLERİ VE ADLİ GÖRÜŞME ODALARI SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3. Mağdur Hizmetleri Ve Adli Görüşme Odalari Seminerimiz Gerçekleştirildi
05/01/2022

MAĞDUR HİZMETLERİ VE ADLİ GÖRÜŞME ODALARI SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Baromuz ve Osmaniye Adliyesi işbirliği tarafından "MAĞDUR HİZMETLERİ VE ADLİ GÖRÜŞME ODALARI" konusunda Osmaniye Adliyesi Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Hülya TOSUN'un konuşmacı olarak katıldığı seminerimiz gerçekleştirilmiştir.

Seminere katkılarından dolayı Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Hülya TOSUN'a Baro Başkan Yardımcımız Av.Ahmet Şefik AKIN tarafından plaket takdim edilmiştir.