Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi Seminerimiz Gerçekleştirildi

3. Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi Seminerimiz Gerçekleştirildi
26/03/2022

Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi Seminerimiz Gerçekleştirildi

Türkiye Barolar Birliği ve Baromuz işbirliği ile 26.03.2022 Cumartesi günü Saat:10.30 da, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Doç.Dr. Öz SEÇER'in katılımları ile "KAT KARŞILIĞI İNŞAAT SÖZLEŞMESİ" konulu seminerimiz gerçekleştirildi.

Seminer Baromuz Avukatları ve Stajyer avukatların katılımı ile gerçekleşmiştir.

Seminer sonunda Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Doç.Dr. Öz SEÇER'e Baro Başkanımız Av.İbrahim Halil YAVUZDOĞAN tarafından plaket takdim edilmiştir.

Semineri düzenleyen Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı ve Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezine teşekkür ederiz.