İMAR PLANLARI,İMAR YIKIM, PARA CEZALARI ve KAMULAŞTIRILMASIZ EL ATMA SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3. İmar Planlari,imar Yikim, Para Cezalari Ve Kamulaştirilmasiz El Atma Seminerimiz Gerçekleştirildi
25/09/2021

Baromuz tarafından 25.09.2021 Cumartesi günü Saat:10.00 – 17.00 da, TBB ve İstanbul Barosu SEM Eğitmeni,Adıgüzel MYO Öğretim Görevlisi  Av.Ali Rıza İLGEZDİ ve Ataşehir Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Av.Serkan BATAK’ın konuşmacı olarak katılacağı İMAR PLANLARI,İMAR YIKIM,PARA CEZALARI ve KAMULAŞTIRILMASIZ EL ATMA konularında seminerimiz gerçekleştirildi.

Seminere katılan meslektaşlarımıza katılım belgesi verildi.

SEMİNER SUNUMU İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ

SEMİNER SUNUMU.pptx