GEÇİCİ SOKAK HAYVANLARI GÖNÜLLÜ KATILIM SÖZLEŞMESİ

3. Geçici Sokak Hayvanlari Gönüllü Katilim Sözleşmesi
11/11/2021

GEÇİCİ SOKAK HAYVANLARI GÖNÜLLÜ KATILIM SÖZLEŞMESİ

OSMANİYE BELEDİYESİ İLE BAROMUZ ARASINDA, GEÇİCİ SOKAK HAYVANLARI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE BULUNAN VE İLİMİZ SINIRLARI İÇİNDE YAŞAYAN SAHİPSİZ HAYVANLAR İLE İLGİLİ " GÖNÜLLÜ KATILIM SÖZLEŞMESİ" İMZA EDİLMİŞTİR. OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARİHİNDE İLK DEFA HAYATA GEÇİRİLEN BU PROJE İLE SAHİPSİZ HAYVANLARIN BESLENME, BARINMA, TEDAVİ VE SAİR HAKLARINDA FAALİYETTE BULUNMAK İSTEYEN GÖNÜLLÜLERİN, ÇALIŞMALARA KATILIMLARI VE İŞBİRLİĞİ AMAÇLANMIŞTIR.

gonullukatilimsozlesmesi - 0001

gonullukatilimsozlesmesi - 0002