E-Tebligat ve Tebligat Hukukunda Gelişmeler ve Temliken Tescil Davaları Semineri gerçekleştirildi

3. E-Tebligat Ve Tebligat Hukukunda Gelişmeler Ve Temliken Tescil Davaları Semineri Gerçekleştirildi
05/07/2018

Baromuz tarafından 04.07.2018 Çarşamba günü Osmaniye Barosu Hizmet Binası Prof.Dr.Av.Metin FEYZİOĞLU Konferans Salonunda, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Doç.Dr.Nedim MERİÇ ve Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Doç.Dr.Mehmet ÜÇER'in konuşmacı olarak katıldığı, E-Tebligat ve Tebligat Hukukunda Gelişmeler ile Temliken Tescil Davaları Semineri gerçekleştirildi.

Seminere Baromuz üyesi avukatlar ve stajyer avukatlar katılmıştır.