CEZA MUHAKEMESİNDE HUKUKA AYKIRI DELİL SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3. Ceza Muhakemesinde Hukuka Aykiri Delil Seminerimiz Gerçekleştirildi
18/12/2021

CEZA MUHAKEMESİNDE HUKUKA AYKIRI DELİL SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Baromuz ve Doktrin Hukuk Akademisi işbirliği ile 18.12.2021 Cumartesi günü Saat:10.00 da,

"Karşılaştırılmalı Hukuk ve Türk Hukukunda Hukuka Aykırı Delil (Genel Esasları,Sistemler)" konusunda;

Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Av.Prof.Dr.Çetin ARSLAN,

"Hukuka Aykırı Delilin Disiplin Hukuku Boyutuyla Değerlendirilmesi" konusunda;

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Seyithan ÖZTÜRK,

"Yargıtay Hukuk ve Ceza Daireleri Perspektifinden Hukuka Aykırı Delil" konusunda;

Yargıtay Üyesi Dr.İhsan BAŞTÜRK,

"Anayasa Mahkemesi Kararlarında Hukuka Aykırı Delil " konusunda;

Anayasa Mahkemesi Raportörü Dr.Akif YILDIRIM'ın katılımlarıyla "CEZA MUHAKEMESİNDE HUKUKA AYKIRI DELİL" konusundaki seminerimiz gerçekleştirilmiştir.

Seminere katkılarından dolayı kıymetli hocalarımıza Baro Başkanımız Av.İbrahim Halil YAVUZDOĞAN tarafından plaket takdim edilmiştir.