Baromuz Mülteci Hakları Komisyonundan İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı Şubesine ziyaret

3. Baromuz Mülteci Hakları Komisyonundan İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı Şubesine Ziyaret
07/12/2021

Osmaniye Barosu Mülteci Hakları Komisyonumuz İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı Şubesini ziyaret ederek, ilimizde bulunan göçmenlerin suça karışmalarını azaltmak için yapılacak faaliyetler ile ilgili istişarelerde bulunmuştur.

Bu kapsamda öncelikle Cevdetiye’de bulunan Barınma Kampında 4 oturumluk bilgilendirme toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.

gocmenkacakciligi