3. Baromuz Mülteci Hakları Komisyonu, Osmaniye İl Göç İdaresi Ve İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Şubesi Ile Birlikte Ilimizde Yaşayan Sığınmacıların Suça Karışmalarını Azaltma Ve Bilgilendirme Yapılması Konusundan Yapılacak Işbirliği
01/12/2021

Baromuz Mülteci Hakları Komisyonu, Osmaniye İl Göç İdaresi ve İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Şubesi ile birlikte ilimizde yaşayan sığınmacıların suça karışmalarını azaltma ve bilgilendirme yapılması konusundan yapılacak işbirliği konusunu görüşmek için Baromuz Hizmet Binasında bir araya geldi. Toplantı sonrasında belirlenecek konularda sığınmacılara bilgilendirme toplantıları yapılmasına ve bilgilendirmelerin Komisyon Üyelerince yapılmasına karar verildi.

toplanti