Azra Gülendam HAYTAOĞLU'nun Duruşması ile ilgili Kamuoyu Duyurusu

3. Azra Gülendam Haytaoğlu'nun Duruşması Ile Ilgili Kamuoyu Duyurusu
07/12/2021

Azra Gülendam HAYTAOĞLU'nun Duruşması ile ilgili Kamuoyu Duyurusu

Azra Gülendam HAYTAOĞLU'nun duruşma günü olan 13.12.2021 tarihinde duruşmayı yerinde takip etmek üzere Baromuz Avukatlarından Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyesi Av.Batuhan KURU Baromuz ve Komisyonumuz adına duruşmaya katılacaktır.Bu menfur saldırının yakinen takipçisi olacağımız kamuoyuna ilanen duyurulur.

OSMANİYE BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU

AZRA