AYDIN BAROSUNDA KAYITLI MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ.

3. Aydin Barosunda Kayitli Meslektaşimiza Yapilan Saldiriyi Kiniyoruz.
12/01/2019

Aydın Barosu Avukatlarından Cem DEMİRALAY, Adliye Koridorunda,davanın karşı tarafı olan kişi tarafındaın darp edilmiştir. Alçakca yapılan bu saldırıyı lanetliyoruz.

Failin bir an önce yakalanarak en ağır şekilde cezalandırılması temennisi ile Meslektaşımıza ve Aydın Barosu'na geçmiş olsun diyor olayı esefle kınıyoruz.

OSMANİYE BAROSU YÖNETİM KURULU