20/01/2022

AVUKATLIK MESLEĞİNİN GÜNCEL SORUNLARI

Baromuz tarafından 22.01.2022 Cumartesi günü saat:11.00 da Baromuz önceki dönem başkanı Av.Dilem AKSOY'un moderatörlüğünde Adana Barosu önceki dönem başkanı Av.Mengücek Gazi ÇITIRIK,Gaziantep Barosu önceki dönem başkanı Av.Bektaş ŞARKLI,Mersin Barosu önceki dönem başkanı Av.Alpay ANTMEN ve Hatay Barosu önceki dönem başkanı Av.Ekrem DÖNMEZ'in katılımları ile AVUKATLIK MESLEĞİNİN GÜNCEL SORUNLARI konulu seminer düzenlenecektir.

WhatsApp Image 2022-01-17 at 11-58-31