ARSA PAYI KARŞILIĞI İNŞAAT SÖZLEŞMESİ SEMİNERİ

3. Arsa Payi Karşiliği İnşaat Sözleşmesi Semineri
07/03/2022

ARSA PAYI KARŞILIĞI İNŞAAT SÖZLEŞMESİ SEMİNERİ

Türkiye Barolar Birliği ve Baromuz işbirliği ile 26.03.2022 Cumartesi günü Saat:10.30 da, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Doç.Dr. Öz SEÇER ve İstanbul Barosundan Av. Ali Rıza İLGEZDİ'nin katılımları ile "ARSA PAYI KARŞILIĞI İNŞAAT SÖZLEŞMESİ" konulu seminer düzenlenecektir.

Seminere katılan meslektaşlarımıza Türkiye Barolar Birliği tarafından katılım belgesi verilecektir.

OSMANİYE