ANAYASA MAHKEMESİ’NE YAPILACAK BİREYSEL BAŞVURULARLA İLGİLİ DUYURU

3. Anayasa Mahkemesi’Ne Yapilacak Bireysel Başvurularla İlgili Duyuru
18/12/2018

Anayasa Mahkemesi İçtüzüğünün Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair İçtüzük, 06.11.2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

Buna göre, Anayasa Mahkemesi’ne yapılacak bireysel başvurular, 01.01.2019 tarihinden itibaren yeni başvuru formu doldurularak yapılabilecektir. Söz konusu yeni başvuru formu, 6.11.2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan İçtüzüğün ekinde yer almaktadır.

Saygılarımızla bilgilerinize sunarız.

İÇTÜZÜĞE VE BAŞVURU FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ