01/03/2018

Zeytindalı Harekatında 8 askerimiz şehit oldu, 13 askerimizde yaralandı. Şehit askerlerimizin isimleri şöyle; Jandarma Uzman Çavuş Rıdvan Çevik, Jandarma Uzman Çavuş Arif Demirel, Jandarma Astsubay Çavuş Uğur Palancı, Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin, Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç, Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol, Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek, Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Ozan Gökçe.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet,kederli ailelerine başsağlığı,yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

afrin_1