25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele günü nedeniyle düzenlenen Farkındalık Yürüyüşü

3. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele Günü Nedeniyle Düzenlenen Farkındalık Yürüyüşü
26/11/2018

Osmaniye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Mücadele günü nedeniyle düzenlenen farkındalık yürüyüşüne Baromuz Kadın Komisyonu üyeleri ve avukatlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.