971 Görüntülenme
09/11/2019

10 KASIM'I ANIYORUZ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, 'benim manevi mirasım akıl ve bilimdir' diyen eşsiz devlet adamı Büyük Önder Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün 81. yıl dönümünde O'nu rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Bizler tarihimize yön veren ve geleceğimizi aydınlatan Büyük Önderimizi hiçbir zaman unutmadık ,unutmayacağız.

O, Türk Ulusuna daima güvenmiş,en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti ve devrimlerini Türk gençliğine emanet etmiştir.Atatürk'ü andığımız bu günde O'nu yas tutarak değil,bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetine yapabileceğimiz katkı ve çalışmaları konuşarak anmalıyız.Atatürk ve devrimleri ise bu yolda rehberimiz olacaktır. Büyük önderin fikir ve düşüncelerini iyi anlayıp uygulamaya koymak her vatandaşın en asil vazifesi olmalıdır.

Biz de Osmaniye Barosu olarak büyük önderin kurduğu Cumhuriyetin kazanımlarına ve O'nun aziz hatırasına sahip çıkacağız.

Bu düşüncelerle, her 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım gününde de Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ,minnet ve her geçen gün artan bir özlemle anıyoruz.

OSMANİYE BARO BAŞKANLIĞI

OSMANİYE BAROSU

BENİM İÇİN ATATÜRK VİDEOSU

https://www.facebook.com/365106443670360/posts/1286864714827857?vh=e&d=n&sfns=mo

Diğer Haberler
BAROMUZ

Osmaniye Barosu, tüzel kişiliğe sahip kamu kuruluşu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Baromuzun kuruluş tarihi 12.03.1997'dir. İlk Kurucu Başkanımız Av.Ünsal KÖKTEN' dir.

Avukat Arama
Baromuza kayıtlı Avukatlarımız:
Osmaniye Barosu
UYUMLU MOBİL CİHAZLAR