İMAR PLANLARI,İMAR YIKIM, PARA CEZALARI ve KAMULAŞTIRILMASIZ EL ATMA SEMİNERİ

3. İmar Planlari,imar Yikim, Para Cezalari Ve Kamulaştirilmasiz El Atma Semineri
20/09/2021

Baromuz tarafından 25.09.2021 Cumartesi günü Saat:10.00 – 17.00 da, TBB ve İstanbul Barosu SEM Eğitmeni,Adıgüzel MYO Öğretim Görevlisi  Av.Ali Rıza İLGEZDİ ve Ataşehir Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Av.Serkan BATAK’ın konuşmacı olarak katılacağı İMAR PLANLARI,İMAR YIKIM,PARA CEZALARI ve KAMULAŞTIRILMASIZ EL ATMA konularında seminer düzenlenmiştir.

Seminere katılan meslektaşlarımıza katılım belgesi verilecektir.

İMAR SEMİNER 2021