13/10/2021

CMK UYGULAMALARI SEMİNERİ

TBB ve Baromuz işbirliği ile 16.10.2021 tarihinde Sat:13.00 da Meslek İçi Eğitimi Kapsamında Baromuz Hizmet Binası Prof.Dr.Av.Metin FEYZİOĞLU Konferans Salonunda, TBB Başkanı Prof.Dr.Av.Metin FEYZİOĞLU'nun açılış konuşması sonunda  Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Doç.Dr.Fahri Gökçen TANER"in eğitmenliğinde "CMK UYGULAMALARI” konusunda Meslek İçi Eğitim Semineri düzenlenecektir.

Seminere katılan meslektaşlarımıza TBB tarafından Katılım Belgesi verilecektir.

OSMANİYE