Adli Yardım İhtiyaçlarının Tespit Edilmesi ve Hizmetlerin Geliştirilmesi Eğitimi

  1. Ana Sayfa
  2. Haberler
  3. Adli Yardım İhtiyaçlarının Tespit Edilmesi Ve Hizmetlerin Geliştirilmesi Eğitimi
1971 Görüntülenme
14/10/2017

Adli Yardım İhtiyaçlarının Tespit Edilmesi ve Hizmetlerin Geliştirilmesi Eğitimi

 

TBB-Adalet Bakanlığı-İsveç Kalkınma ajansı ve BNDP işbirliği ile Türkiye'de Adalete Erişim için Adli Yardım Uygulamalarının Geliştirilmesine Destek Projesi kapsamında Adli Yardım İhtiyaçlarının Tespit Edilmesi ve Hizmetlerin Geliştirilmesi Eğitimi 14. Ekim 2017 tarihinde TBB Uluslararası İlişkiler ve AB Merkezi Müdürü Murat YALKIN,Yetişkin Eğitim Uzmanı/Proje Uzmanı Prof.Dr.Cengiz Hakan AYDIN,Avrupa Konseyi Hukukçular için İnsan Hakları Eğitimi Programı (HELP) Türkiye Temas Kişisi ve Danışma Kurulu Üyesi Proje UzmanıAv.Musa TOPRAK ve Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi  Proje Uzmanı Ardahan ŞENYUVA'nın eğitimci olarak katıldığı eğitime Baromuz avukat ve Stajyer Avukatların katılımı ille gerçekleşmiştir.

Gerçekleştirilen eğitim de; Karşımızdakini Tanımak,Adli Yardım Avukatlığını Tanımak, Avukatlık ve Adli Yardım Avukatlığı,Adli Yardım Uygulamasını Anlamak,Sık Karşılaşılan Durumlar ve Çözümleri ve Dezavantajlı Gruplara Yönelik Adli Yardım Sorunları ve Çözüm Önerileri konularında eğitim verilmiştir.

 

Diğer Haberler
BAROMUZ

Osmaniye Barosu, tüzel kişiliğe sahip kamu kuruluşu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Baromuzun kuruluş tarihi 12.03.1997'dir. İlk Kurucu Başkanımız Av.Ünsal KÖKTEN' dir.

Avukat Arama
Baromuza kayıtlı Avukatlarımız:
Osmaniye Barosu
UYUMLU MOBİL CİHAZLAR