TBB -OSMANİYE BAROSU İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN AKTÜERYA EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

3. Tbb -Osmaniye Barosu İşbirliği İle Düzenlenen Aktüerya Eğitim Semineri Gerçekleştirildi.
02/12/2017

TBB ve Osmaniye Barosu işbirliği ile 02.12.2017 tarihinde Meslek İçi Eğitimi Kapsamında Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Adana Barosundan Av. Selen Berna ÜNLÜATLI yönetiminde Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Agah Kürşat KARAUZ ve İstanbul Barosu Avukatlarından Coşkun ONGUN'un eğitimci olarak katıldıkları " AKTÜERYA " Semineri Baromuza kayıtlı Avukat ve Stajyer Avukatların katılımı ile gerçekleşmiştir. Seminer sonunda katkılarından dolayı Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Agah Kürşat KARAUZ'a plaketini Baromuz Avukatlarından İrfan İlker ŞANLI,İstanbul Barosundan Av. Coşkun ONGUN'a Baromuz Avukatlarından Kerim ÇAPAR, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Adana Barosundan Av. Selen Berna ÜNLÜATLI'ya plaketini Baromuz Avukatlarından Eda SAMYÜREK takdim etmiştir. Düzenlenen eğitim semineri dolayısıyla Osmaniye Barosu olarak katılımcılara, TBB Başkanı Prof.Dr.Av.Metin FEYZİOĞLU'na ve TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu ve TBB Başkan Yardımcısı Av. Ünsal TOKER'e teşekkür ederiz