10/04/2018

Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.

M.Kemal Atatürk

Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun.

OSMANİYE BARO BAŞKANLIĞI

POLİS_HAFTASI