KARAR 3

Turnuvamızın A Grubunda mücadele eden Cevdetiye GEM Spor takımında oynayan 17.09.1994 doğumlu Ahmet YILDIZ isimli oyuncu 4517705 lisans numarası ile 19.10.2017 vize tarihi ile 1.Amatör küme de mücadele eden Toprakkale Gençlerbirliği spor kulübünün aktif oyuncusu olduğundan ve de turnuvamız da her üç maçta da oynadığından turnuva şartlarımızı ihlal ettiği için Cevdetiye GEM Spor takımı her üç maç için hükmen mağlup sayılmıştır.

KARAR 2

08.03.2018 tarihinde oynanan İl Tarım Spor - Osmaniye Belediyesi Bakım Onarım Spor müsabakasında;

İl Tarım Spordan Kırmızı Kart gören Hakan KILIÇ'a (1) bir maç müsabakalardan men cezası,

Osmaniye Belediyesi Bakım Onarım Spordan kırmızı kart gören Orhan EREN'e (1) bir maç müsabakalardan men cezası ile cezalandırılmalarına karar verilmiştir.

KARAR 1

KOMİTE KARARI

01.03.2018 tarihinde oynanan  ALL STARS T2 CEZAEVİ SPOR ile GBM (Geçici Barınma Merkezi) takımları arasında oynanan müsabaka sonucunda. ALL STAR T2 CEZAEVİ SPOR tarafından komitemize verilen itiraz dilekçesi ile GBM sporcularının turnuvaya katılım şartlarına sahip olmadığı iddia edilmiş ve bu takım oyuncularının incelenmesi talep edilmiştir. Komitemiz tarafından yapılan incelemede Müsabakada oynayan oyuncuların aktif görev yaptıkları ve lisanslı ve vizeli olarak aktif futbol oynamadıkları TFF internet sitesinden tespit edilmiştir.

GBM Spor  tarafından takım oyuncularının aktif olarak söz konusu kurumda çalışmakta olduklarına dair resmi belge komitemize sunulmuştur. Kadroda belirtilen Suriye uyruklu oyuncunun ise kendi kurumlarında çalışmakta olduğunu ancak uyruğu dolayısı ile kurumla ilişkisini gösteren resmi belge sunulmasında bürokratik engeller olduğunu daha önce komitemize belirtmiş ve kadroda yer almasında sakıncası olmadığı yönünde görüş almışlardır.

ALL STARS T2 nin müsabaka neticesinde yapmış olduğu itirazın yukarıda açıklanan gerekçeler ile reddi ile maç sonucunun mevcut sonucu ile tescillenmesine karar verilmiştir.05.03.2018