Avukatlık Stajı için Başkanlığınıza başvuran Alibeyli Mah.Dr.Ahmet Aklan Caddesi 15 no da oturan SÜLEYMAN KESER'in Avukatlığına bir mani halinin bulunmadığını bildirir,kendisini Başkanlığınıza takdim ederiz.05.10.2004
HÜSEYİN SEZGİN Lütfi ÖZKAN
Avukat Avukat
BARO BAŞKANLIĞINA
OSMANİYE
Alibeyli mah.112 sokak 5 nolu evde ikamet eden SÜLEYMAN KESER Avukatlık Stajı ile bağdaşmayan özel veya kamu kesiminde bir görevde çalışmadığını saygılarımla arz ederim.05.10.2004
Mahalle Muhtarı
BARO BAŞKANLIĞINA
OSMANİYE
Avukatlık Stajı yapmak için Başkanlığımıza başvuran Yakındoğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2007-2008 yılı bahar dönemi mezunu ZAFER CEYLAN'ın yanımda staj yapması için hiçbir sakınca olmadığını bilgilerinize arz ederim.23.10.2008
Selçuk ACAR
Avukat
BARO BAŞKANLIĞINA
OSMANİYE
1136 sayılı Avukatlık kanunun 5.maddesinde yazılı hallerin kendimde olmadığını, cezai ve inzibati bir kovuşturma altında bulunmadığımı, Avukatlıkla bağdaşmayan bir işle uğraşmadığımı ve Avukatlığa engel başka bir halimin bulunmadığını beyan ederim.05.10.2004
Süleyman KESER
ADRES :
BARO BAŞKANLIĞINA
OSMANİYE
2000-2004 yılı güz / bahar döneminde İstanbul üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Osmaniye İlinde Avukatlık Stajı yapmak istiyorum.
Gereken işlemlerin yapılmasını arz ederim.05.10.2004
Süleyman KESER
ADRES :
SULH HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİNE
OSMANİYE
2000-2004 yılı güz/bahar dönemi İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdim. Osmaniye Barosuna kayıtlı olarak Avukatlık Stajı yapacağım için, kısıtlılık halimin olmadığına dair bir belgenin tarafıma verilmesini arz ederim.05.10.2004
Süleyman KESER
ADRES :
İCRA MÜDÜRLÜĞÜNE
OSMANİYE
2000-2004 yılı güz/bahar döneminde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Avukatlık Stajına başlayacağımdan iflas edip etmediğimin araştırılmasını ve dilekçeme şerh verilmesini arz ederim. 05.10.2004
Süleyman KESER
ADRES :
STAJ BAŞVURUSU İÇİN İSTENİLEN BELGELER
1-) SABIKA KAYDI (SAVCILIKTAN)
2-) NÜFUS CÜZDAN SURETİ (NOTERDEN ONAYLI - T.C.KİMLİK NOLU)
3-) İKAMETGÂH İLMUHABERİ
4-) SAĞLIK RAPORU (SAĞLIK OCAĞINDAN)
5-) DİPLOMA VEYA ÇIKIŞ BELGESİ (NOTERDEN TASDİKLİ)
6-) 6 ADET VESİKALIK RESİM
7-) 3 ADET PEMBE DOSYA
BÜTÜN EVRAKLAR ÜÇER NÜSHA OLACAKTIR
( DİLEKÇELER DÂHİL)
Düzenleyen ahmet Düzenleme Tarihi: 06/07/2009